Goedkope Voetbaltenues Het zal je vergeven worden dat je dinsdagavond

Goedkope Voetbaltenues Het zal je vergeven worden dat je dinsdagavond weer een Champions League-gelijkspel was. Barcelona’s 6-1 overwinning op Paris Saint-Germain domineerde begrijpelijkerwijs de krantenkoppen, maar er was ook een andere kant die dezelfde avond een comeback in de tweede etappe produceerde. Borussia Dortmund leed drie weken geleden een 1-0 nederlaag tegen Benfica, maar versloeg hun Portugese tegenstanders met 4-0 in Duitsland. Het was een fantastisch resultaat voor Dortmund, want ze kwamen bij de laatste acht van de competitie.

Maar de wedstrijd zal alleen herinnerd worden omdat hij op dezelfde avond werd gespeeld als de ongelooflijke overwinning van Barcelona op PSG. En ondanks dat hij zijn ploeg naar de volgende ronde leidde, werd Dortmund-baas Thomas Tuchel gevraagd naar de wedstrijd van Barça in plaats van die van hemzelf. een hilarisch interview met Tuchel die zijn opwinding over wat zich zojuist in Camp Nou had afgespeeld niet onder controle kon krijgen. “4-0 tegen Benfica, het is een magische nacht voor Dortmund, je komt de kleedkamer binnen en je weet dat dit een saaie wedstrijd is. Vertel me wat er in de kleedkamer gebeurt’, vroeg de journalist naar de overwinning van Barça.

Tuchel legde vervolgens uit hoe hij Barcelona net in zijn kantoor had bekeken en meer opgewonden leek over hun vooruitgang dan over de 4-0 overwinning van zijn kant. Tuchels interview Kijk eens: Twitter is er dol op En Twitter is dol op het grappige interview van Tuchel. Bekijk de reactie:Dortmund bij de laatste achtMisschien houdt hij vol voor de baan bij Barcelona? Hoewel Tuchel terughoudend leek om over de overwinning van zijn team te praten, zullen we dat doen.De Duitsers verloren drie weken geleden met 1-0 in Portugal, maar kregen net als Barca Het begon perfect toen Pierre Emerick-Aubameyang na vier minuten scoorde. Na 59 minuten begon het erop te lijken dat de wedstrijd in de verlenging zou gaan, maar daar had Dortmund geen zin in.

Christian Pulisic, de 18-jarige, maakte de 2-0 van Dortmund voordat Aubameyang slechts twee minuten later zijn tweede pakte om de gelijkspel effectief te doden. Maar er was nog tijd voor Aubameyang om zijn hattrick te pakken met een doelpunt vijf minuten voor tijd. Klus geklaard. We kunnen voetbalfans niet echt verwijten dat ze niet veel aandacht hebben besteed aan de indrukwekkende overwinning van Dortmund, maar de kant van Goedkope Pogba tenue kids Tuchel is doorgedrongen tot de laatste acht en lijkt in staat om de hele weg te gaan.