Steven Gerrards elfde minuut lange afstandsaanval had de Voetbalshirts Kids Kopen bezoekers een perfecte

Een andere Wayne Rooney verloor Engeland dubbel met een 3-1 overwinning op Wit-Rusland, toen het team van Fabio Capello de vier overwinningen op vier behaalde op weg naar Zuid-Afrika 2010.

Steven Gerrards elfde minuut lange afstandsaanval had de Voetbalshirts Kids Kopen bezoekers een perfecte start gegeven voordat de mannen van Capello vastzaten aan de verdiende gelijkmaker van Pavel Sitko.

Maar twee uitstekend genomen stakingen door Rooney vestigden de wedstrijd na de pauze en Engeland, 4-1 winnaars in Kroatië vorige maand, zullen genieten van hun winterstop van concurrerende internationals in de wetenschap dat ze stevig de leiding hebben over groep zes.

Rooney, die ook tweemaal het net raakte in de 5-1 zege op Kazachstan, scoorde nu vijf doelpunten in zijn laatste drie internationale uitjes en hielp Engeland om zich zo goed mogelijk te beginnen aan een WK-kwalificatiecampagne.

Vanaf het begin was Rooney het middelpunt van Engeland’s beste werk.

Na bitter geklaagd te hebben dat hij belemmerd was toen hij zich uitstrekte om Theo Walcotts gevaarlijke kruis van drie minuten te bereiken, sloeg de Manchester United-aanvaller snel de bal over het hoofd van een verdediger, voordat hij Gerrard opende om de score te openen.

De schot van de middenvelder van Liverpool werd van links ingesneden en niet geplaatst, maar glipte aangenaam voorbij de linkerhandschoen van Yury Zhaunou op weg naar de benedenhoek van het net.

Het was precies de start vereist door zowel Gerrard,Arsenal tenue 18/19 kids kopen die vóór de wedstrijd had toegegeven dat zijn plaats in Capello’s startende XI aan de lijn was, en Engeland, maar het initiatief werd snel overgegeven.

Dmitry Molosh, die David James met een vroege freekick had getest, veroorzaakte grotere problemen met een nieuwe lange afstandsaanval dat de keeper van Engeland twee pogingen nodig had om te verzamelen.