Voetbaltenue Kids Kopen Na hun pittige 1-1 gelijkspel tegen Premier League-leider

Voetbaltenue Kids Kopen Na hun pittige 1-1 gelijkspel tegen Premier League-leider Chelsea, zou je kunnen stellen dat er vanmiddag 11 helden in Turf Moor waren. Nou, 13 als je de wisselspelers Scott Arfield en Sam Vokes meetelt. En mogelijk 14 als je manager Sean Dyche in de mix wilt gooien. We weten echter niet zeker of het opnemen van een 1-1 gelijkspel tegen Chelsea voldoende is om een ​​held te worden genoemd. Er was echter één man binnen Turf Moor die verdient zeker de status van held na zijn snelle denken vandaag. In de 18e minuut van de wedstrijd schoot Ashley Barnes vanaf de rand van het strafschopgebied, maar de bal vloog naast de paal van Thibaut Courtois. Goed gespeeld deze Burnley-fan De Belg doelman keek angstig toe terwijl de bal zijn weg baande naar een jong kind dat een dame, mogelijk zijn moeder, vasthield.

Het had op een ramp kunnen uitlopen, en misschien had het ook moeten eindigen, maar vanuit het niets stak de Burnley-fan die achter het kind stond zijn hand uit en voorkwam dat de jongere een gemene klap kreeg.

Een klap in het gezicht met een voetbalslimme op zijn best, laat staan ​​als het ijskoud is en sneeuwt. Het kind leek niet erg onder de indruk van het incident, hoewel dat waarschijnlijk zijn laatste bezoek aan Turf Moor zou zijn geweest had de bal aangesloten.Video: Burnley-fan redt kindTwitter reageertDit is hoe Twitter reageerde… Groot punt voor BurnleyBurnley klimt boven Watford naar de 12e plaats na hun gelijkspel met de kant van Antonio Conte, die negen punten voorsprong heeft op de top van de tafel.

Pedro zette de bezoekers in de zevende minuut op voorsprong met een Real Madrid shirt 2020/21 goedkoop knap gemaakt doelpunt, maar Burnley sloeg terug dankzij de sublieme vrije trap van Robbie Brady halverwege de rust.