Voetbaltenues Kids Voor het eerst in zijn acht jaar

Voetbaltenues Kids Voor het eerst in zijn acht jaar als manager heeft Pep Guardiola geen gelijkspel in de halve finale van de Champions League om naar uit te kijken. De competitie was aardig voor Guardiola. Hij won het twee keer als manager van Barcelona en maakte de laatste vier in elk van zijn drie seizoenen bij Bayern München. Maar hij realiseerde zich tijdens de nederlaag van gisteravond tegen Monaco hoe ver zijn Manchester City-team verwijderd is van de Europese elite.

City had een voorsprong van twee doelpunten op weg naar hun terugwedstrijd in het Stade Louis II, maar uiteindelijk kwamen de drie doelpunten van Monaco in de wedstrijd van vorige maand in het Etihad Stadium terug om hen pijn te doen. De Premier League-outfit verloor met 3-1 in Monaco, wat betekent dat de Het gelijkspel eindigde op 6-6, maar Monaco had drie uitdoelpunten tegen de enige van City. Natuurlijk zal het resultaat alleen maar een debat aanmoedigen over de eerlijkheid van de uitdoelregel. Gary Lineker is geen fan, schrijft op Twitter: “De uitdoelregel is waardeloos. Geen enkel doelpunt mag van grotere waarde zijn dan een ander.” De verschrikkelijke verdediging van City Maar City kan wijzen op een afschuwelijke verdediging voor de nederlaag van gisteravond. Kylian Mbappe en Fabinho vonden ruimte in het gebied om Monaco een 2-0 voorsprong te bezorgen en de markering voor de beslissende derde van Tiemoue Bakayoko was onbestaande. – Old sloeg met zijn eerste op zijn handpalm toen hij terugging naar zijn stoel. Vervolgens begon hij woedend te schreeuwen – we denken dat er een paar krachttermen in werden gegooid. Bekijk de clip die meer dan duizend woorden zegt hieronder Guardiola: De eerste helft kostte ons Guardiola betreurde het optreden van zijn ploeg daarna en beweerde dat zijn spelers volledig afwezig waren. “We speelden uitzonderlijk in de tweede helft, maar de eerste die we vergaten om erbij te zijn”, zei de baas van de Blues via de website van de club. “We zijn een team dat agressief wilde verdedigen zonder de bal. In de tweede helft was het veel beter, maar het was niet genoeg. “Normaal speelden we tot aan de rust op een goed niveau, maar vanavond deden we dat niet. Het is gebeurd, de tegenstander was er en we zullen hiervan leren. “City kan verwoestend zijn in de toekomst. Maar als Guardiola er niet in slaagt zijn verdediging te verbeteren, is de kwartfinales van de Champions League zowat alles waar hij naar kan streven. Wie doen Man Moet City tekenen Goedkope Hazard tenue kids om kanshebber te worden op de Champions League?Laat het ons weten in de comments hieronder!